Bel ons: 06 - 42 84 99 00

Flexiramics

Jobs

R&D Technicus

About
Flexiramics

Ben je als R&D Technicus een servicegerichte duizendpoot en geniet je ervan als jij een pilot lijn draaiende houdt en verbetert? Ben je daarnaast in staat om op het lab de resultaten van je eigen werk te karakteriseren? Heb je aan een half woord voldoende om samen met de R&D Engineer de ontwikkelingsplannen uit te voeren, haal je energie uit het bezig zijn met wisselende activiteiten? Dan is deze baan binnen een kleine groeiende organisatie, waar excellentie wordt nagestreefd, stilstaan ​​geen optie is en waarin je veel vrijheid krijgt om de positie vorm te geven, misschien iets voor jou.

Oké, we vragen misschien veel, maar het geeft aan dat er genoeg te doen is. Je hoeft niet in alles een ster te zijn, maar binnen onze hectische, snelgroeiende organisatie weet je je aardig te redden.

Jouw taken als R&D Technicus

Als R&D Technicus bij Flexiramics lever je een belangrijke bijdrage aan het door ontwikkelen van het productieproces voor onze flexibele keramische vezels. Flexiramics is bezig met het plaatsen van een pilot productielijn en je krijgt een belangrijke rol in opstarten, testen en bedrijven van de lijn. De vezels die deze lijn levert zijn nodig voor zowel klantprojecten als interne onderzoeksprojecten. Omdat deze projecten meestal een korte doorlooptijd hebben is het cruciaal dat het werk voor het ontwikkelen van het productieproces volgens plan doorgaat en betrouwbare resultaten oplevert. Ook zul je regelmatig meedraaien in uitvoering van die projecten. Je werkt samen met de projectleider(s), voert projecten uit of helpt mee bij de uitvoering. Verder voer je (veelal) zelfstandig de werkzaamheden uit. Je werkt nauwkeurig en hebt een goed gevoel voor kwaliteit en veiligheid ook omdat je een belangrijk deel van de uitgevoerde testen en productieruns zelf karakteriseert. Op het vlak van procesontwikkeling en productie liggen bovendien voldoende uitdagingen om jezelf te ontwikkelen.

Wat breng je mee naar Flexiramics?

 • Een leergierige, ondernemende professional met een mentaliteit die past bij een startup; je kunt snel schakelen en weet dat je af en toe moet rennen en dan weer stilstaan;
 • Affiniteit met laboratoriumwerk in kleine productie omgevingen;
 • Kennis van enige jaren ervaring met het werken met chemicaliën is noodzakelijk;
 • Hbo-niveau verkregen door ervaring of opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Chemie of Laboratoriumtechniek of een aanverwante richting;
 • Een gezonde, kritische houding. De inbreng van originele oplossingen wordt gewaardeerd;
 • Je bent zelfstandig, maar ook proactief. Daarnaast kun je goed samenwerken binnen een klein projectteam;
 • In staat om schriftelijk verslag te leggen middels Office toepassingen;
 • Bereidheid om verschillende werkzaamheden op te pakken;
 • Een redelijke beheersing van de Engelse taal is een “must” gezien de internationale samenstelling van ons team;
 • Flexibiliteit is een vereiste gezien het startkarakter van ons bedrijf, je bent in staat om op andere gebieden van het bedrijf te ondersteunen waar jouw sterke punten liggen. Er is altijd iets dat je kunt doen.

Bedrijfsprofiel

Flexiramics is een jong bedrijf dat is ontstaan ​​uit het MESA+ Instituut voor nanotechnologie. We bereiken een kritiek punt in de verdere ontwikkeling van onze technologie voor kleinschalige productie die de ontwikkeling van het eindproduct mogelijk maakt voor enkele toepassingen. De kerncompetentie van Flexiramics ligt in het maken van flexibele keramische Nano vezels. Samen met onze engineering partners werken we hard aan het opschalen van onze productie en samen met onze klanten ontwikkelen we producten voor de uiteindelijke toepassing.

Wat kun je van Flexiramics verwachten?

 • Een kans om deel uit te maken van de ontwikkeling van Flexiramics naar de volgende fase van de technologie en de business;
 • Werken in een klein team waar je bijdrage een direct verschil zal maken;
 • Leren van professionals en trainen van onze medewerkers met minder ervaring op je vakgebied;
 • Veel vrijheid om het project tot een succes te maken, afhankelijk van het behalen van onze zakelijke doelstellingen;
 • Een informele werkomgeving met een gezonde mate van flexibiliteit om werk en leven in evenwicht te houden;
 • Een salaris passend bij je expertise en ervaring, aangevuld met aan bedrijfsdoelen gerelateerd groeipotentieel;
 • 25 vakantiedagen, met ruimte om deze dagen vrij te plannen;
 • Flexibele werkdagen, we maken ons zorgen om de output, niet om de werkuren.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Flexiramics heeft Tjellens Loopbaanprofessionals exclusief ingeschakeld om de juiste kandidaat te vinden. Tjellens verzorgt hiervoor de voorselectie en de eerste kennismakingsgesprekken. Bij gebleken geschiktheid treed je rechtstreeks in dienst bij Flexiramics.

Een assessment of testcase kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen. Bob van den Berg (Senior Recruiter) 06-4210 7944 helpt u graag verder.
Acquisitie op basis van deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.